Het beloofde weer een spannende match te worden tegen de 2e in de rangschikking, Bouwel. Bouwel begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de eerste minuten al een kans, gelukkig kon de bal nog op tijd worden weggewerkt voor de goal. Noordstar kwam daarna meer en meer in de match en na een doorsteekpas van Yannick Peetermans in de 18' kon Niels Caers de 1-0 uit een scherpe hoek binnen schieten.

Een beetje later bijna hetzelfde scenario, gemeten pas van Jeroen Smeyers op Niels Caers en de 2-0 staat op het bord (24'). Noordstar tankt hierdoor vertrouwen en speelt mooi voetbal. Net voor het half uur corner Noordstar, Jeffrey Willems staat op de juiste plaats en kopt de 3-0 binnen. Match gespeeld ? Neen toch niet... Bouwel komt terug in de match en maakt er voor de rust nog 3-1 van. (30’min .)

In de tweede helft zijn er verschillende kansen aan beide kanten maar het is Bouwel die de volgende goal scoort : 3-2 (61’min.) Noordstar speelt dan vooral verdedigend en laat zich niet intimideren door een goed voetballend Bouwel.

Toch iedereen blij dat het eindsignaal klinkt, 3 punten erbij en weer wat meer zelfvertrouwen gekweekt. Volgende week wacht de avondmatch tegen Berlaar om 20.00 uur. Hopelijk kan Noordstar dan haar zegereeks verder zetten.  

foto's en verslag: Annick Van den Bruel/Noordstar/Nnieuws.be